Aanbevelingen

Ik had frustratie alom over de emailmarketing. Ik mis de technische kennis, ik vind het niet leuk en stond niet in mijn kracht. Totdat ik Saskia inhuurde voor onze emailmarketing. Ik huurde Saskia in maar het voelde alsof ze écht onderdeel was van ons team. We hadden elkaar alleen maar online (corona) ontmoet maar het voelde direct heel vertrouwd. Saskia is super betrouwbaar, komt afspraken na, denkt mee en bovendien een fijn persoon om mee samen te werken. De lijntjes zijn heel kort en Saskia is erg flexibel. Wat heerlijk dat zij dat technische stuk van mij kon overnemen zodat ik me kon bezig houden met de inhoud en online ondernemen. Ik kon het helemaal loslaten en het kwam altijd goed. Hoe fijn is dat dat je daar blindelings op kunt vertrouwen. Ze heeft structuur aangebracht in de chaos van ons emailmarketing systeem waarde de conversie omhoog schoot en ons online platform groeide. Heel blij mee!
Bedankt voor je inzet en je hulp bij de groei van Color Your Food.
https://coloryourfood.nl

Monique van Roo

Eigenaar, Color Your Food

Tagnet had behoefte aan iemand die op veel vlakken ondersteuning kon geven, flexibel was en analytisch. Saskia heeft ons geholpen de administratie en HRM-zaken te structureren en mailings voor ons op te zetten. Ze was 1 dag per week bij ons op kantoor maar eigenlijk de hele week bereikbaar en inzetbaar. We zijn haar erg dankbaar voor haar inzet, input en flexibiliteit. Twee jaar lang was Saskia onze steun en toeverlaat. Dank je wel Saskia!
https://tagnet.nl

Alexander Versluis

Directeur/Eigenaar Tagnet Groep, voor al uw ICT oplossingen

Een online-programma leek mij echt onmogelijk. Maar na een skype sessie is Saskia met mijn hulpvraag aan de slag gegaan. Het resultaat is een prachtige Online Academie. Het draait super en als het nodig is dan helpt zij op afstand mijn klant verder. Ik heb er geen omkijken naar. Dank je wel Saskia!
https://natuurlijkbijkaat.nl

Kathelijn van Dongen

Wat heb ik ontzettend fijn samengewerkt met Saskia! Ze heeft mijn online academie en salespagina voor mijn online training gemaakt. Haar kracht is haar rust, oprechte betrokkenheid en oog voor detail. Heerlijk dat gevoel dat alles 100% in orde komt. Dat gun ik iedereen.
https://hetbesteuitjezelf.com
Miranda van Eenennaam

Werken met Saskia heeft voor mij ingehouden dat zij de aanpassingen aan mijn website en bijbehorende koppelingen keurig op tijd af had; zij houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ook denkt ze mee over de te besteden tijd en zo dus ook met de kosten. Het resultaat mag er zijn.
https://christavanbakel
Christa van Bakel