+31 (0)6 51 14 31 76 info@youronlineprofessional.nl

Aanbevelingen

Een online-programma leek mij echt onmogelijk. Maar na een skype sessie is Saskia met mijn hulpvraag aan de slag gegaan. Het resultaat is een prachtige Online Academie. Het draait super en als het nodig is dan helpt zij op afstand mijn klant verder. Ik heb er geen omkijken naar. Dank je wel Saskia!
https://natuurlijkbijkaat.nl

Kathelijn van Dongen

Wat heb ik ontzettend fijn samengewerkt met Saskia! Ze heeft mijn online academie en salespagina voor mijn online training gemaakt. Haar kracht is haar rust, oprechte betrokkenheid en oog voor detail. Heerlijk dat gevoel dat alles 100% in orde komt. Dat gun ik iedereen.
https://hetbesteuitjezelf.com
Miranda van Eenennaam

Werken met Saskia heeft voor mij ingehouden dat zij de aanpassingen aan mijn website en bijbehorende koppelingen keurig op tijd af had; zij houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ook denkt ze mee over de te besteden tijd en zo dus ook met de kosten. Het resultaat mag er zijn.
https://christavanbakel
Christa van Bakel

Saskia luistert goed, is geordend en enthousiast. Maar het belangrijkste: ze denkt met je mee. Ze heeft mijn salespagina en online academie gemaakt, ik ben er heel blij mee. Saskia dank je wel voor jouw inzet!
https://ellenvenema.nl

Ellen Venema

Online Ondernemen

zonder technische kennis

Jouw mailflow, online academie of website hebben we samen onder controle. Jij de inhoud, ik de techniek.

Contact

Saskia Joling
info@youronlineprofessional.nl
Mbl: +31 (0)6 51 14 31 76