ActiveCampaign & E-mailmarketing

ActiveCampaign / Mailblue

De meeste ondernemers gebruiken wel een e-mail marketing systeem.

Ik werk het liefst met het programma van ActiveCampaign/Mailblue. Dit programma vind ik erg gebruiksvriendelijk en bied heel veel mogelijkheden om gerichte emails naar klanten te versturen. Zo stuurt ActiveCampaign automatisch, naar meerdere personen tegelijk,  gepersonaliseerde e-mails. Deze kun je afstemmen op het gedrag van je contacten. Dus geen algemene nieuwsbrief meer naar iedereen.

Met ActiveCampaign stuur je de juiste inhoud, op het juiste moment, naar de juiste persoon. Allemaal volledig geautomatiseerd.

Voordelen 

  • automatiseren van een groot deel van je sales activiteiten
  • geschikt voor zowel email-campagnes, nieuwsbrieven en e-mailfunnels
  • uitgebreide statistieken, voor nog betere focus
  • zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te leren

E-mail marketing op maat

Met e-mail marketing informeer je klanten over je huidige diensten en producten.
Nieuwe diensten en producten kun je gericht onder de aandacht brengen door middel van een e-mail funnel.
De letterlijke vertaling van funnel is: “trechter”. In de online marketing wereld is jouw funnel de weg die een websitebezoeker bewandelt vanaf het moment dat die met jouw bedrijf in aanraking komt, tot het moment dat ze klant worden.

Ook bij een Online Academie hoort een geautomatiseerde e-mail serie om bij de start je klanten welkom te heten. Daarna stuur je ze bij iedere vervolg les een e-mail om ze verder te informeren.
Is dit allemaal nieuw? Geen punt, ik help je graag. 

Maar ook de ervaren ActiveCampaign gebruiker kan ik ontlasten, verder helpen of technische ondersteuning bieden met ActiveCampaign/Mailblue.
Mocht je hulp willen bij het schrijven van je teksten daarvoor werk ik samen met diverse tekstschrijvers. 

 

ActiveCampaign account aanmaken?

Mijn account bij ActiveCampaign loopt via MailBlue, partner van ActiveCampaign.
Via deze link kun je bij Mailblue jouw account aanmaken voor ActiveCampaign en daar help je mij ook mee. Laat me weten wanneer je je account hebt aangemaakt bij MailBlue dan help ik jou gratis 30 minuten om te starten met ActiveCampaign.

Advies nodig?

Het is en blijft maatwerk. Wat jij nodig hebt, dat hoor ik graag.
Bel me gerust voor een vrijblijvende afspraak. Dat kan op 06 – 51 14 31 76 of stuur een bericht via info@youronlineprofessional.nl. Afspreken kan zowel face-to-face als via Skype.

Behalve ondersteuning met ActiveCampaign/Mailblue, helpt YOP ook met het opzetten van jouw Online Academie of het inbouwen van diverse WordPress technieken in je website.